House MD 7×07 „A Pox on Our House” Press ReleaseHouse MD 7×07 „A Pox on Our House” – informacja prasowa

SOMETIMES HONESTY ISN’T ALWAYS THE BEST POLICY ON AN ALL-NEW “HOUSE” MONDAY, NOVEMBER 15, ON FOX

Amber Tamblyn, Cynthia Watros and Dylan Baker Guest-Star

After a 200-year-old medicine jar found on an off-shore shipwreck shatters in a teenage girl’s palm, she is admitted to Princeton Plainsboro for symptoms closely linked to smallpox. When the Center for Disease Control’s Dr. Dave Broda (guest star Baker) institutes a lockdown on the hospital and suspends House’s team’s ability to diagnose, Masters (guest star Tamblyn) grows suspicious of Broda’s motives and becomes convinced that the patient is suffering from a different disease. The girl’s father soon experiences similar symptoms, and House is forced to make a precarious decision that puts his own life in jeopardy. Meanwhile, Wilson and Sam (guest star Watros) comfort a 6-year-old chemotherapy patient who prompts them to examine their relationship in the all-new “A Pox On Our House” episode of HOUSE airing Monday, Nov. 15 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. (HOU-707) (TV-14 D, L)

Cast: Hugh Laurie as Dr. Gregory House; Lisa Edelstein as Dr. Lisa Cuddy; Robert Sean Leonard as Dr. James Wilson; Omar Epps as Dr. Eric Foreman; Jesse Spencer as Dr. Robert Chase; Olivia Wilde as Thirteen/Dr. Remy Hadley; Peter Jacobson as Dr. Chris Taub

Guest Cast: Amber Tamblyn as Martha Masters; Cynthia Watros as Sam Carr; Dylan Baker as Dr. Dave Broda, Hayley Chase as Julie; Samantha Smith as Lulu; Andrew Fiscella as Niles; Aaron Refvem as Roger; Devon Woods as Eve; Leslie Murphy as Natalie; Tess Kartel as Geerte; Neil Sandilands as Captain Vanderhoof; Daniel Colembie as Dr. Trimingham; Demetrius Grosse as Hacinte; Elijah Montgomery as Ebo; Bobbin Bergstrom as Nurse

Kiedy słoik z 200-letnim lekarstwem rozpada się w rękach nastolatki, zostaje ona przyjęta do PPTH z objawami przypominającymi ospę. Kiedy kontroler z Centrum Zwalczania i Zapobiegania Chorób zamyka szpital i zawiesza zespół House'a, uniemożliwiając im postawienie odpowiedniej diagnozy, Masters zaczyna się zastanawiać, jakie są jego prawdziwe motywy i jest prawie pewna, że pacjentka choruje na coś innego. Wkrótce u ojca pacjentki zaczynają występować podobne objawy. House zmuszony jest podjąć do podjęcia decyzji, która sprawi, że jego własne życie może być zagrożone. W międzyczasie Wilson i Sam zajmują się 6-letnią pacjentką, która poddawana jest chemioterapii i zastanawiają się zastanawiać nad swoim związkiem

Obsada: Hugh Laurie jako Dr. Gregory House; Lisa Edelstein jako Dr. Lisa Cuddy; Robert Sean Leonard jako Dr. James Wilson; Omar Epps jako Dr. Eric Foreman; Jesse Spencer jako Dr. Robert Chase; Olivia Wilde jako Thirteen/Dr. Remy Hadley; Peter Jacobson jako Dr. Chris Taub

Gościnnie: Amber Tamblyn jako Martha Masters; Cynthia Watros jako Sam Carr; Dylan Baker jako Dr. Dave Broda, Hayley Chase jako Julie; Samantha Smith jako Lulu; Andrew Fiscella jako Niles; Aaron Refvem jako Roger; Devon Woods jako Eve; Leslie Murphy jako Natalie; Tess Kartel jako Geerte; Neil Sandilands jako Captain Vanderhoof; Daniel Colembie jako Dr. Trimingham; Demetrius Grosse jako Hacinte; Elijah Montgomery jako Ebo; Bobbin Bergstrom jako Pielęgniarka

Still quiet here.sas